logo Soulbeats DJ's

let's groove

VW DJ BUS HUREN

Als je voor je evenement op zoek bent naar iets bijzonders, dan heb je dat gevonden! Onze Soulbeats dj’s draaien de lekkerste muziek vanuit deze vintage dj bus. Ervaren dj’s en een volledig gerestaureerde Volkswagen T2 oldtimer met een uniek open dak. 

Soulbeat dj-bus

specificaties

Volkswagen T2 oldtimer

Ontdek de unieke ervaring van Soulbeats met ons stijlvolle dj busje. Met een dak dat opengaat, brengen we de muziek op een originele manier naar jouw gasten. 

VW T2 busjes hebben een tijdloze charme en zijn een eyecatcher op iedere evenement locatie. Van grasveld, parkeerplaats, event terrein tot bedrijfshal. Onze vintage dj bus is een opvallende verschijning die de aandacht trekt en ontelbare keren wordt gefotografeerd door je gasten.

Kortom, het inhuren van deze mobiele dj truck draagt 100% bij aan het creëren van sfeer op jullie evenement. 

FAQ

Veel gestelde vragen dj-bus

Ja dat kan zeker! Pop-up locaties of afgelegen plekken zijn geen enkel probleem. Als we vooraf weten dat er geen stroom op de locatie aanwezig is dan kunnen we onze Wattsun 220V accupacks met groene stroom meenemen. De meerkosten hiervoor bedragen €62,-

Het blijft Nederland, dus soms werkt het weer niet mee. Bij (voorspelde) regen plaatsen we een zwarte pop-up tent over de bus zodat deze droog staat. Of als er bijvoorbeeld een (stretch) tent aanwezig is, kan de bus daar onder worden geplaatst. En niet vergeten, bij ons schijnt altijd de zon ; )

Nee en heel soms ja… We verhuren de VW bus nooit los, er is altijd iemand van Soulbeats bij aanwezig. Maar soms komt er een heel origineel verzoek waar we graag aan meewerken.

Meer informatie of offerte

Wil je je volgende evenement een unieke twist geven?
Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze VW T2 dj-bus.

Voor de VW bus fans...

De meeste gasten genieten gewoon lekker van de muziek of maken een foto van de vintage dj bus. Maar op ieder evenement waar we draaien, komen er fans van deze “hippie busjes” die meer willen weten over de herkomst. Daarom voor de echte liefhebbers nog iets meer over haar… onze bus.

Een chef kok heeft haar gevonden in Griekenland. Ze was er niet geweldig aan toe. Zoals bij veel oudere voertuigen was er veel roestvorming aan de carrosserie en de bodem van de bus. Met veel liefde is ze volledig uit elkaar gehaald en opgeknapt. Zo kreeg ze ook een nieuwe motor. Haar nieuwe luchtgekoelde 1600 cc motor was weer iets sterker dan de voorganger met 47 pk. En op goede dagen is dat al snel goed voor een topsnelheid van 110 km. 

Tijdens het aanpassen van de carrosserie ontstond het idee van een “Frans dak” over de volle breedte. Om dat mogelijk te maken, moesten er allerlei verstevigingen in de carrosserie worden aangebracht. Ook over het open en dicht doen van het dak moest worden nagedacht, want licht is het dak allerminst.

De bedoeling van het project was dat ze als foodtruck door het leven zou gaan. Ze is ook een tijdje als foodtruck ingezet. Alleen met zoveel Soul in huis lag een carrière als dj-bus haar toch beter. En tot de dag van vandaag heeft ze van die keuze geen spijt.

Hoe oud ze is? Een dame vraag je eigenlijk niet naar haar leeftijd. Maar deze schoonheid doet daar niet moeilijk over: 11 juni 1976. Het lijkt wel of ze ieder jaar iets mooier wordt.