logo Soulbeats DJ's

and the beat goes on

OVERZICHT & TARIEVEN

Maatwerk

We maken graag een offerte voor je. Iedere situatie is anders en met de juiste informatie kunnen we een voorstel op maat maken. Om je een idee te geven van onze tarieven zie je hieronder enkele voorbeelden.

Wat bepaald de kosten?

De prijs van het inhuren van Soulbeats wordt allereerst bepaald door de speeltijd van de dj, de benodigde geluidsset, de gekozen dj-booth/-bus, het aantal gasten, het soort evenement en de reisafstand. Daarnaast maakt het uit of er bij de dj-booth een lichtshow en/of dansvloer wordt ingezet.

voorbeeld prijzen dj concept

Soulbeats dj-bus

dj + geluid + dj-bus

De dj-bus op jullie locatie met een dj en een geluidsset die bestaat uit 2 QSC speakers en 2 subs. Tegen meerkosten is extra aankleding, een grotere geluidsset of een bijpassende lichtshow te boeken.

vanaf €1.250,- exclusief BTW

dj + geluid + retro dj-booth

De dj draait vanuit deze vintage dj-booth. De geluidsset bestaat uit twee QSC speakers en 2 subs. Tegen meerkosten is een grotere geluidsset of een bijpassende lichtshow te boeken.

vanaf €850,- exclusief BTW

Soulbeats retro booth
zwarte dj-booth

dj + geluid + black booth

Heel geschikt voor borrels, open dagen of openingen. De onopvallende dj-booth neemt weinig ruimte in en valt niet op. De dj maakt vooral sfeer met de muziek, veelal achtergrondmuziek. De geluidsset bestaat uit 2 QSC speakers, geen sub.

vanaf €695,- exclusief BTW

voorbeeld prijzen lichtshows

Lichtshow & operator

retro booth met lichtset in een feesttent
licht set-up A: €1.650,-

Een licht operator bedient het licht. De combinatie van washes, moving heads, blinders, verlichte ventilatoren en rookmachines maken een belevenis van de dansvloer en event locatie. Een club ervaring.

Disco lichten

licht set-up B: €395,-

Deze bescheiden set zorgt voor verlichting van de dansvloer en wordt door de dj bedient. Geen enorme lichtshow, maar wel wat kleur op de dansvloer en in de ruimte. De set bestaat uit gekleurde parren en ventilatoren.

Special effects

Special effects: vanaf €125,-

Een opening met confetti? Of een bellenblaasmachine die 6.000 bellen per minuut maakt? Special effect zorgen voor verrassing! Oh ja… en confetti is inmiddels zelfs biologisch afbreekbaar.

maatwerk op locatie v.a. €3.000,-

lichtplan, sfeer
verlichting & lichtshow

Lichtplan uitwerken

Uitwerking van een lichtplan met Capture 3D software

Een goed doordacht lichtplan voor jullie evenement is essentieel. Van praktisch licht om te kunnen zien waar je loopt tot sfeerverlichting. Van het uitlichten van de bar tot opzwepende lichteffecten die de dansvloer transformeren tot een unieke ervaring.

Een lichtplan is maatwerk. Van een basic plan (€900) tot 3D-visualisaties met Capture (€2.600)

opbouw- en afbouw en lichthuur

Opbouw van een lichtset op een event locatie

Ervaren lichttechnici transporteren alle materialen en bouwen de licht set-ups op. Vervolgens sluiten ze alles aan. Na afloop van het event breken ze de kicht set-up weer af.

De kosten voor op- en afbouw zijn afhankelijk van het lichtplan en de locatie. Reken voor het opbouwen van een truss carre met licht voor de dansvloer en een medium set-up achter de dj op ongeveer  €1.750,- voor 1 opbouwdag en 1/2 afbouwdag met 3 lichttechnici. De kosten van het inhuren van het licht zijn moeilijk op voorhand in te schatten, maar zouden voor deze set-up ongeveer €2.500,- bedragen.

bedienen van het licht

GrandMA3 lichttafel

Een licht operator programmeert vooraf de lichtshow en instellingen. Op locatie wordt alles getest en bijgesteld. Tijdens het event bedint de operator het licht, lost kleine storingen op en zorgt voor de lichtshow met de dj.

Een lichtoperator met een GrandMA3 lichttafel inhuren, kost ongeveer €750,- per eventdag.  

Meer informatie of offerte

Wil je je volgende evenement een unieke twist geven?
Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze VW T2 dj-bus.