logo Soulbeats DJ's

professioneel

LICHT & GELUID

Soulbeats heeft alles in huis om jullie evenement (locatie) te voorzien van professioneel licht & geluid. Van geluidsset voor achtergrond muziek tot groots podium met line arrays. Van ingetogen sfeerverlichting tot opzwepende lichtshow.

DJ draait in de oude melkfabriek in Arnhem

geluidsset

Een goede geluidsset is cruciaal om de muziek op een prettige manier bij je gasten te brengen. Goed geluid wordt vaak als iets vanzelfsprekend beschouwd, maar dat is het niet. We laten je graag zien welke mogelijkheden we bieden.
optreden tijdens evenement met discobollen

sfeerlicht

Van gezellige prikkabels tot vrolijk gekleurde spots. Het uitlichten van de ruimte rond de dj booth of dj-bus nemen we je graag uit handen. Licht is erg sfeerbepalend, vooral als er weinig omgevingslicht is. Maar zelfs op een zomers dag zijn er mogelijkheden.
Uitlichten van de band op het podium

lichtshow

Op zoek naar meer sfeer, spanning en beleving? Wil je het effect van de muziek versterken? Een bijpassende lichtshow maakt jullie evenement onvergetelijk. Dat kan van bescheiden tot groots en uniek.
confetti in de zaal

special FX

Een opening, speciaal moment, uplift in de muziek of juist afsluiting van de avond. Special effects zoals bellenblaasmachines, confetti shooters of rookmachines zorgen voor verrassende momenten.
nieuw