logo Soulbeats DJ's

Let's groove

ONZE DJ's

Mees in oldtimer

Mees

Mees draait niet alleen, maar maakt ook zijn eigen muziek. Hij kan zichzelf verliezen in een goede house of techno set, maar draait zijn hand niet om voor allround muziek op een feestje. Met Mees haal je een hoop vrolijkheid in huis en een mix van muziekstijlen.

All-time favorite:

Olaf draait vanuit de retro dj-booth, GLP fans op achtergrond

Olaf

Gegarandeerd een volle dansvloer! Olaf is de eigenaar van Soulbeats en een ervaren all-round DJ. Mixt altijd wel ergens een groovy disco of old-school hiphop nummer tussendoor. Maar vooral veel top40, house, 90’s, 00’s, 10’s en goud maar fout. Als het maar lekker dansbaar is en de sfeer erin houdt. 

All-time favorite:

Daniek in de Soulbeats dj bus

Daniek

Daniek bevindt zich door-de-weeks vol in het studentenleven in Utrecht. Haar muziekkeuze is vooral muziek van nu, geschikt voor een avond gezelligheid. Al draait ze haar hand niet om voor een relaxte loungeset of wat “foute” discohits of 90’s van ver voor haar tijd.

All-time favorite:

dj poule

Back-to-back

We overleggen altijd met jullie welke muziekstijlen het beste passen bij jullie evenement. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke rol de dj heeft. Op basis van die informatie bepalen we wie van onze dj’s het beste past. Op zich kunnen al onze dj’s draaien binnen de aangeboden muziekstijlen. Maar persoonlijke voorkeur en affiniteit met de gasten maakt net dat beetje extra verschil.

Naast onze drie vaste dj’s hebben we nog een poule met talentvolle gast dj’s. In de drukkere maanden komen we zo geen handen en oren tekort. Zeker bij lange draaidagen wisselen onze dj’s elkaar af zodat ieder optreden energiek blijft. 

Soulbeats DJ-bus op buitenplein bij Gelredome
Niels achter de Pioneer apparatuur

Niels

Helemaal thuis in punk- en groot liefhebber van rockmuziek. Niet echt onze specialiteit en daarom zijn we erg blij met Niels als we draaien in het voorprogramma van concerten op een grote concertlocatie.

dj draait op Pioneer XDJ

Karseboom

In het weekend meestal te vinden bij cafe de Karseboom. Maar soms in onze dj-booth.

Specialiteit: feestjes

Michiel Vinyl

Michiel

Michiel oud bandlid van Enge buren, pakt zo nu en dan de singles weer uit de kast. Ook wel bekend als Michiel Vinyl.
Specialiteit: de 80s