logo Soulbeats DJ's

beat it

DJ BOOTH HUREN

One of a kind. Onze Soulbeats dj’s draaien de lekkerste muziek vanachter deze stijlvolle retro dj-booth. Vrijwel altijd gecombineerd met een licht set-up tot een complete drive-in show voor iedere evenement of feest.

Soulbeats retro booth

specificaties

Retro dj booth

Voeg een vleugje vintage charme toe aan je evenement met onze unieke retro houten DJ booth! Met zijn prachtige houten afwerking en nostalgische uitstraling is onze DJ booth niet alleen een functioneel element voor de dj, maar ook een decoratief pronkstuk dat met de juiste lichtset de aandacht trekt van elke gast.

Onze DJ’s weten hoe ze onze lichtshow en deze unieke booth kunnen gebruiken om een passende sfeer te creëren, terwijl ze tegelijkertijd lekkere muziek en entertainment leveren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of ander speciaal evenement, onze retro houten DJ booth voegt een extra vleugje stijl toe en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor al je gasten.

FAQ

veel gestelde vragen dj-booth

Ja dat kan zeker! Pop-up locaties of afgelegen plekken zijn geen enkel probleem. Als we vooraf weten dat er geen stroom op de locatie aanwezig is dan kunnen we onze Wattsun 220V accupacks met groene stroom meenemen. De meerkosten hiervoor bedragen €62,-

Ja dat kan! De dj-booth wordt in de zomermaanden ook regelmatig geboekt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten op eigen terrein. 

Meestal wordt de dj-booth dan onder een tent geplaatst. 

Nee en ja… We verhuren de dj booth in principe niet los. Maar we werken in de regio wel samen met een aantal evenement locaties waar we een combinatie van dj-booth, geluidsapparatuur en (event)licht leveren.

Wil je graag een Soulbeats dj inzetten, maar weinig budget uitgeven aan de dj-booth? Ontdek dan onze stijlvolle ‘Black Edition’ DJ-booth: een mix van eenvoud, strakheid en praktische toepasbaarheid. Met zijn tijdloze zwarte design past deze booth op vrijwel ieder evenement. 

De dj kan in 20 minuten opbouwen en afbouwen en heeft genoeg ruimte om zijn of haar apparatuur kwijt te kunnen. Verder krijg je natuurlijk de lekkere “music with a groove” van Soulbeats.

Afmeting: 120 bij 62 cm (L x B)

Basic DJ-boot

zwarte dj-booth

Meer informatie of offerte

Wil je je volgende evenement een unieke twist geven?
Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze VW T2 dj-bus.